Zwangerschap

Een zwanger buikje, het blijft zo bijzonder.

Wil je graag een mooie herinnering aan je bolle buikje? 

Voor


Neem gerust in het begin van je zwangerschap contact met me op en dan plannen we de shoot rond 30-33 weken zwangerschap. 


Voor een zwangerschapssessie neem ik je graag mee naar een mooie buitenlocatie in de natuur, maar ik kom ook graag bij jullie thuis. 


Wanneer je voor een buitenlocatie kiest proberen we op een perfect tijdstip samen te komen voor het mooiste licht. Willen jullie dit tijdens golden hour, dan zal dit 1 uur voor zonsondergang beginnen.


Ik fotografeer niet midden op de dag in de zomermaanden, dit omdat de zon dan te hoog en te warm is.


Dus de tijdstippen zullen

altijd in de ochtend, einde middag of begin van de avond zijn.Tijdens


We spreken af op de locatie of in bij jullie thuis. Tijdens een zwangerschapssessie is het natuurlijk niet verplicht om je blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een (strak) shirt, grote trui of een mooie lange doek gewikkeld om je lichaam is ook erg mooi. We doen waar jij je prettig bij voelt. Niks moet en alles mag. Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met mij zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken! De sessie zal ongeveer 30-60 minuten duren en daarin komen al jullie wensen aan bod. Natuurlijk is het mogelijk om een keer van outfit te veranderen.

Wil je een zwangerschap én newbornsessie boeken?

Dan ontvang je 10% korting op beide pakketprijzen!

Contact


Voor meer informatie

Contact


Voor meer informatie