top of page
Family _ Nathalie Biemold _ Eline Spee Fotografie _ Noord-Brabant, Helmond _ 6.jpg

Mijn stijl van familiefotografie is minimaal en natuurlijk. Ik leg jullie gezinnetje of familie vast op een ongedwongen manier. Tijdens een familie reportage laat ik de ouders en kids zo veel mogelijk zichzelf zijn. Ik geef tijdens de sessie wat tips en kleine opdrachtjes zodat jullie je helemaal op jullie gemak voelen. Spontaniteit en connectie staan steeds centraal. Mijn sessies zijn gevuld met plezier en gelach, vooral om jongere kinderen aan te moedigen om van de ervaring te genieten. Een prachtig moment om op terug te kijken en te koesteren.

Familie reportage

Tijdens deze reportage leg ik de persoon op zijn puurst vast. Ik vang een verlegen glimlach, een speels moment of een liefdevolle blik.

Gewoon zoals het is.

 

De fotoshoot vindt plaats bij Eline Spee Fotografie.

Pure portretten reportage

Janne _ Lage Resolutie _ Daglichtportret _ Regio Noord-Brabant _ Eline Spee Fotografie _ 1
Sam _ Daglichtportret _ Regio Noord-Brabant _ Eline Spee Fotografie _ 5.jpg
Daan _ Daglichtportret _ Regio Noord-Brabant _ Eline Spee Fotografie _ 2.jpg
Alessia _ Daglichtportret _ Regio Noord-Brabant _ Eline Spee Fotografie _ 4.jpg
Nicolle _ Zwangerschap _  Eline Spee Fotografie _ Noord-Brabant, Helmond _ 8.jpg

Het is mijn taak als fotograaf om een ​​onvergetelijke en ontspannende ervaring te bieden en prachtige portretten te maken die jou en het wonder in jou vieren. We doen waar jij je prettig bij voelt. Niks moet en alles mag. Er is de mogelijkheid om zowel foto's van mama alleen te maken als foto's samen met papa/broers/zussen. Een zwangerschapsshoot kan plaatsvinden in de natuur of bijvoorbeeld bij jou thuis. 

 

Ik raad meestal aan om een ​​zwangerschapssessie te boeken wanneer je 12 weken zwanger bent (of daarvoor natuurlijk). De sessie zal in plaats daarvan plaatsvinden tussen de 28 en 36 weken zwangerschap.

Zwangerschap

Tijdens een newbornshoot leg ik de eerste momenten van jullie pasgeboren kindje vast. Er kunnen zowel foto's van de baby alleen genomen worden als gezinsfoto's. Ik beschik over allerlei props en haarbandjes waar jullie vrijblijvend gebruik van mogen maken.

 

De fotoshoot vindt plaats bij jou thuis. De beste tijd om je newbornsessie te boeken is zodra je de uitgerekende datum weet. 

Newborn reportage

R6__8290.jpg
Meya _ Baby One Year _ Regio Noord-Brabant _ Eline Spee Fotografie _ 1.png

Een babysessie kan plaatsvinden wanneer uw baby comfortabel zonder hulp kan zitten, meestal is dit tussen de 6 en 8 maanden. De shoot kan buiten worden gehouden of bij u thuis in een leuke setting. Meestal wordt er een sitter sessie gehouden, ook wel een 'mijlpaalfotoshoot' genoemd. De sessie duurt meestal ongeveer 0,5 - 1 uur. Het resultaat is een schattige galerij met verbluffende en unieke afbeeldingen.

Baby reportage

Samen wandelen, lachen en knuffelen. Of dansen tot de zon langzaam onder gaat....In de bossen of misschien wel lekker knus thuis. Een uurtje qualitytime met je geliefde waar ik beelden van maak. Ik vertel jullie verhaal op een authentieke manier met een tikkeltje avontuurlijkheid. Geen stijf geposeer, enkel plezier en veel liefde. Laat samen jullie liefde vastleggen.

Lovebirds

Eline Spee Fotografie _ Hoge Resolutie _ Kim & Rico _ Lovebirds _ Regio Noord-Brabant-14.j
bottom of page