top of page
Image 9

INFORMATIE

 tarieven & portfolio

Eline Spee Fotografie _ Baby _ Regio Noord-Brabant _ 5.jpg

SITTER

sessie

Mijn sessies zijn ontworpen om alle leeftijden vast te leggen, van uw kind dat voor het eerst zit, tot zijn eerste verjaardag, zijn eerste stapjes. Mijlpalen die we voor eeuwig zullen koesteren. Met passie zet ik mij in om de unieke en magische momenten in de ontwikkeling van uw kind vast te leggen. Mijn stijl van fotograferen is minimaal en natuurlijk. Ik concentreer me op het vastleggen van die delicate momenten die de magie van het dagelijks leven laten zien.

Ik gebruik zowel binnen- als buitenomgevingen om mijn klanten een werkelijk magische galerij met afbeeldingen te bieden die een moment in de tijd vastleggen. Een prachtig moment om op terug te kijken en te koesteren.

De sitter sessie fotoshoot vindt plaats zodra uw baby comfortabel zonder hulp zit, meestal tussen de 6 en 8 maanden. Een sitter sessie, ook wel een mijlpaalfotoshoot genoemd, is een viering van een belangrijke fase in de ontwikkeling van uw baby. De sessie duurt meestal ongeveer 1 uur en is gevuld met plezier en gelach, aangezien de persoonlijkheid van je baby echt begint te tonen. Het resultaat is een schattige galerij met verbluffende en unieke afbeeldingen.

KLAAR OM TE INVESTEREN IN HARTVERWARMENDE FOTOGRAFIE?

Tarieven

SITTER SESSIE

€155

PAKKET 1 - 5 foto's

€180

PAKKET 2 - 10 foto's

WAT KRIJG IK?

+ 0,5 / 1  uur fotografie

+ op een mooie buitenlocatie in de natuur of bij jouw thuis

+ advies voor styling

+ nabewerking met oog voor detail

+ 10 beelden in hoge kwaliteit (kies jouw eigen favorieten uit een persoonlijke online galerij)

+ mogelijkheid tot aankoop extra beelden (€5,00 per stuk)

+ aflevering binnen 2-4 weken

Let op: de tarieven zijn exclusief reiskosten van €0,35 per gereden kilometer.

Eline Spee Fotografie _ Laurie _ Cakesmash _ Regio Noord-Brabant _ 3.jpg

Waar vindt de fotosessie plaats?

Ik fotograaf op buitenlocatie's of bij jou thuis. Ik zoek constant naar mooie, inspirerende buitenplekken om te fotograferen. Ondertussen ken ik er zo wel een aantal in de buurt van mijn woonplaats, Helmond. Maar als jij een mooie locatie bij jou in de buurt kent of je bent emotioneel verbonden aan een bepaalde plaats, dan kom ik met veel plezier tot daar! Twijfel dus zeker niet om jouw ideeën met mij te delen.

Wat gebeurt er na de sessie?

Na de fotoshoot begin ik met het uitselecteren en bewerken van alle foto's. Professionele retouchering van foto's is inbegrepen in uw sessie. Ik ben gespecialiseerd in de meest uitgebreide en gedetailleerde bewerking. Ongeveer binnen 2 tot 4 weken ontvang je van mij een link naar de persoonlijke fotogalerij waar je al jouw favorieten kunt selecteren.

Hoe lang duurt een sessie?

Babysessies duren meestal 1 tot 1,5 uur. De sessies zijn nooit gehaast en ontworpen om een ​​ontspannende en stressvrije ervaring te zijn.

bottom of page