Contactformulier

cup with brown and white liquid_edited_e

Krijgen jullie al zin in een shoot? Vertel me dan wat meer over jezelf of waarvan ik beelden mag maken. Hoe meer ik weet hoe beter ik kan helpen! Vul het formulier hieronder in of stuur me even een berichtje via Whatsapp: +31 629341756

Ik streef er naar om e-mails of Whatsapp'jes binnen 24 uur te beantwoorden.

Nog geen mailtje terug ontvangen? Check zeker jullie spambox.

arrow&v
arrow&v

Bedankt, het is verstuurt!

Eline Spee Fotografie - Brown.png
Shadow on Concrete Wall

Mijn locatie

Helmond, Noord-Brabant

Mijn bedrijf

Is geregistreerd en valt onder de

Kleine Ondernemingsregeling

I want your day to be perfect.

Heb jij nog totaal geen idee wat jij moet dragen tijdens een fotosessie? Speciaal voor jou heb ik een 'what to wear' guide aangemaakt!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een fotosessie?


De duurtijd hangt af van verschillende factoren en kan ik dus op voorhand niet exact inschatten. Maar wat ik je wel garandeer is dat ik pas stop met fotograferen als ik ruim voldoende foto's heb en zeker weet dat er heel wat toppers tussen zitten.
Wanneer zijn de foto's klaar?


Ik ben altijd superbenieuwd naar je reactie op het resultaat van een fotosessie. Daarom stuur ik je al enkele dagen na de fotosessie een aantal beelden als preview door. Zo kunnen je nog verder nagenieten. Ongeveer drie à vier weken na de fotosessie - dat hangt een beetje af van mijn agenda van dat moment - ontvangen jullie mijn selectie. Dat zijn beelden in kleur en enkele beelden in zwart-wit. Je krijgt ze altijd in hoge resolutie.
Waar vindt een fotosessie plaats?


Ik zoek constant naar mooie, inspirerende plekken om te fotograferen. Ondertussen ken ik er zo wel een aantal in de buurt van mijn woonplaats, Helmond. Maar als jij een mooie locatie bij jou in de buurt kent of je bent emotioneel verbonden aan een bepaalde plaats, dan kom ik met veel plezier tot daar! Twijfel dus zeker niet om jouw ideeën met mij te delen.
Welke rechten heb jij op de foto's?


Lees hiervoor gelieve de Algemene Voorwaarden.
Hoe ga je te werk?


Ik werk op een heel ontspannen en ongedwongen manier. Tijdens de fotosessie leren we elkaar beter kennen en daardoor kan ik jou of jullie nog beter en puurder in beeld brengen. Ik geef op tijd de nodige aanwijzingen of kleine opdrachtjes zodat er echt een spontaan moment gecreëerd wordt. Dat geeft de mooiste en meest natuurlijke beelden. Ik vind het heel belangrijk dat je niet alleen blij wordt van de beelden achteraf maar dat je ook tijdens de fotosessie volop geniet van het moment.
Wat bij slecht weer?


Fotosessies worden vaak een hele tijd op voorhand gepland. We hebben dan natuurlijk nog geen zicht op het weer en dat durft weleens verrassend uit de hoek te komen. Een week voor de shoot hou ik nauwlettend het weerbericht in de gaten. Bij onaangename weersomstandigheden zal ik jullie contacteren om samen een nieuw moment af te spreken of eventueel op zoek te gaan naar een overdekte locatie.