top of page
Image 9

INFORMATIE

 tarieven & portfolio

Eline Spee Fotografie _ Hoge Resolutie _ Familie _ Marlotte Brouwers _ Regio Brabant-23.jp

GEZIN OF FAMILIE

reportage

Families zijn echt uniek en speciaal op hun eigen manier. Mijn doel, als jouw fotograaf, is om de unieke en magische fijne kneepjes vast te leggen die hen maken tot wie ze zijn. Mijn stijl van familiefotografie is minimaal en natuurlijk. Ik concentreer me op het vastleggen van die zeldzame en delicate momenten die de magie van het dagelijks leven laten zien. Mijn sessies zijn gevuld met plezier en gelach, vooral om jongere kinderen aan te moedigen om van de ervaring te genieten. Een prachtig moment om op terug te kijken en te koesteren.

KLAAR OM TE INVESTEREN IN HARTVERWARMENDE FOTOGRAFIE?

Tarieven

GEZINSREPORTAGE

€200

INCLUSIEF:

+ 1  uur fotografie

+ advies voor styling

+ nabewerking met oog voor detail

+ 10 beelden in hoge kwaliteit, kies jouw eigen favorieten uit een persoonlijke online galerij

+ mogelijkheid tot aankoop extra beelden  (€5,00 per stuk)

+ aflevering binnen 2-4 weken
 

OPTIONEEL:

+ Galerij met 20 beelden (i.p.v. 10) +€45 extra

Let op: de tarieven zijn exclusief reiskosten van €0,35

per gereden kilometer.

Tarieven

FAMILIE REPORTAGE +6 PERSONEN

€425

INCLUSIEF:

+ 1,5 uur fotografie

+ advies voor styling

+ nabewerking met oog voor detail

+ full gallery in hoge kwaliteit

+ mogelijkheid tot aankoop extra beelden  (€5,00 per stuk)

+ aflevering binnen 2-4 weken

Let op: de tarieven zijn exclusief reiskosten van €0,35

per gereden kilometer.

Marloes de Moet Family _ Family _ Regio Noord-Brabant _ Eline Spee Fotografie _ 28.jpg

Hoe bereid ik me voor en wat draag ik op een familie sessie?

We bespreken ideeën over garderobe en stijl. Ik adviseer om allen kleding aan te doen in aardetinten, natuurtinten en lichte neutrale kleuren. Een subtiele print of verschillende structuren zullen goed bij de rest van de " styling " passen maar het belangrijkste is dat het bij jullie past. Ik zou felle kleuren, grote logo's of iets met te veel verschillenden opdrukken vermijden.

Waar vindt de fotosessie plaats?

Ik fotograaf op buitenlocatie's of bij jou thuis. Ik zoek constant naar mooie, inspirerende buitenplekken om te fotograferen. Ondertussen ken ik er zo wel een aantal in de buurt van mijn woonplaats, Helmond. Maar als jij een mooie locatie bij jou in de buurt kent of je bent emotioneel verbonden aan een bepaalde plaats, dan kom ik met veel plezier tot daar! Twijfel dus zeker niet om jouw ideeën met mij te delen.

Wat gebeurt er na de sessie?

Na de fotoshoot begin ik met het uitselecteren en bewerken van alle foto's. Professionele retouchering van foto's is inbegrepen in uw sessie. Ik ben gespecialiseerd in de meest uitgebreide en gedetailleerde bewerking.

Ongeveer binnen 2 tot 4 weken ontvang je van mij een link naar de persoonlijke fotogalerij waar je al jouw favorieten kunt selecteren.

Hoe lang duurt een sessie?

Familie sessies duren meestal 1 tot 1,5 uur. In die tijd probeer ik verschillende poses en opstellingen te doen. Ik maak desgewenst ook foto's van u met uw partner / andere kinderen / de kids alleen. De sessies zijn nooit gehaast en ontworpen om een ​​ontspannende en stressvrije ervaring te zijn.

bottom of page