Mijn energie en vrolijkheid neem ik dolgraag

mee naar jouw shoot!

Een fotosessie levert altijd heel veel beeldmateriaal op. Daarom maak ik een selectie van de mooiste beelden die ik zorgvuldig bewerk. In een beveiligde online galerij kan je mijn selectie van bewerkte foto's bekijken. In deze galerij kan je aanduiden welke foto's jij graag in hoge resolutie wilt ontvangen. 

Om jou meer vrijheid te geven (zowel wat betreft jouw investering als welke foto's je ontvangt) werk ik met drie pakketten. Ieder pakket heeft een eigen prijs en een eigen aantal foto's. Ik maak geen onderscheid in het soort fotoshoot. Mijn prijzen zijn dus zowel voor een familiesessie als voor een lovebirdssessie hetzelfde.

Nadat de foto's klaar zijn en de betaling is voldaan kan men de foto's zonder watermerk

en in hoge resolutie downloaden via WeTransfer.

Pakket 1


20 hoge resolutie foto's uit de galerij

De prijs is excl. reiskosten, deze bedragen 30 cent per km vanaf Helmond


€130,00

Pakket 2


40 hoge resolutie foto's uit de galerij

De prijs is excl. reiskosten, deze bedragen 30 cent per km vanaf Helmond


€160,00

Pakket 3


alle foto's uit de galerij

De prijs is excl. reiskosten, deze bedragen 30 cent per km vanaf Helmond


€200,00

Cadeaubon

Leuk om te geven, of te krijgen!

Een origineel en waardevol cadeau. Bestel een cadeaubon al vanaf €25,-.
De waarde van de bon is zelf te bepalen, wel dient deze in hele euro's te zijn. De cadeaubon wordt leuk ingepakt en verstuurd.

Stuur mij een berichtje!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een fotosessie?

A.De duurtijd hangt af van verschillende factoren en kan ik dus op voorhand niet exact inschatten. Maar wat ik je wel garandeer is dat ik pas stop met fotograferen als ik ruim voldoende foto's heb en zeker weet dat er heel wat toppers tussen zitten.

Waar vindt een fotosessie plaats?

A.Ik zoek constant naar mooie, inspirerende plekken om te fotograferen. Ondertussen ken ik er zo wel een aantal in de buurt van mijn woonplaats, Helmond. Maar als jij een mooie locatie bij jou in de buurt kent of je bent emotioneel verbonden aan een bepaalde plaats, dan kom ik met veel plezier tot daar! Twijfel dus zeker niet om jouw ideeën met mij te delen.

Wanneer zijn de foto's klaar?

A.Ik ben altijd superbenieuwd naar je reactie op het resultaat van een fotosessie. Daarom stuur ik je al enkele dagen na de fotosessie een aantal beelden als preview door. Zo kunnen je nog verder nagenieten. Ongeveer twee à drie weken na de fotosessie - dat hangt een beetje af van mijn agenda van dat moment - ontvangen jullie mijn selectie. Dat zijn beelden in kleur en enkele beelden in zwart-wit. Je krijgt ze altijd in hoge resolutie.

Welke rechten heb jij op de foto's?

A.Ten eerste behoud ik het copyright op alle foto's. Tenzij anders overeengekomen behoud ik het recht om de foto's te mogen gebruiken voor publicatie en mijn portfolio.

Hoe ga je te werk?

A.Ik werk op een heel ontspannen en ongedwongen manier. Tijdens de fotosessie leren we elkaar beter kennen en daardoor kan ik jou of jullie nog beter en puurder in beeld brengen. Ik geef op tijd de nodige aanwijzingen of kleine opdrachtjes zodat er echt een spontaan moment gecreëerd wordt. Dat geeft de mooiste en meest natuurlijke beelden. Ik vind het heel belangrijk dat je niet alleen blij wordt van de beelden achteraf maar dat je ook tijdens de fotosessie volop geniet van het moment.

Wat bij slecht weer?

A.Fotosessies worden vaak een hele tijd op voorhand gepland. We hebben dan natuurlijk nog geen zicht op het weer en dat durft weleens verrassend uit de hoek te komen. Een week voor de shoot hou ik nauwlettend het weerbericht in de gaten. Bij onaangename weersomstandigheden zal ik jullie contacteren om samen een nieuw moment af te spreken of eventueel op zoek te gaan naar een overdekte locatie.