top of page

KLEDING

advies

Draag vooral waar je jezelf het prettigst in voelt. Want dat is uiteindelijk het aller belangrijkste. Maar toch wil ik jullie hier ook graag mee helpen. Persoonlijk denk ik dat het een aanvulling kan zijn op een shoot als jullie extra mooi zijn aangekleed. Je doet dit waarschijnlijk maar 1 keer in het jaar als het niet 1 keer in de zoveel jaar is.

 

Wat moet je vooral niet dragen? Hele felle kleuren als knal groen, blauw, roze of geel. Dit reflecteert op de huid en is dus niet aan te raden om te dragen. Bedrukte kleding is snel druk en leidt af.

En met z'n allen in een wit shirt met denim broek is ook zeker niet meer van deze tijd! 

 

Maar wat moet je dan wel aan? Hou het simpel, mooie neutrale kleuren matchen vaak goed en staan mooi warm op de foto. Kleuren als crème, okergeel, bruin, terracota en licht roze zijn kleuren die het altijd mooi doen op foto’s. Denk aan mooie zwierige lange maxi jurken voor de vrouwen.

 

Voor de kindjes geldt zoals hierboven gezegd geen felle kleuren en bedrukte shirtje. En voor de mannen? Simpel, neutrale kleuren, simpel t-shirt met een chino broekje is al snel goed. Het is belangrijk dat jullie samen mooi matchen, maar draag vooral niet allemaal hetzelfde. 

Kleren hangen
bottom of page