Mijn naam is Eline. Een tweeëntwintig jarige Brabantse. Ik ben samen met mijn zus en ouders woonbaar in Helmond. Samen met zijn vijfjes, om onze hond Mila niet te vergeten. Ik ben energiek, vrolijk, en soms een tikje goed gestoord. Erg gemotiveerd en gepassioneerd past ook wel bij mij. Muzikaal mag je mij ook noemen daar ik sinds mijn jonge kinderjaren saxofoon speel. Stilzitten is niet zo m'n ding!


Ik hou ervan om mensen te leren kennen en hun verhalen op mijn eigen manier vast te leggen. Dit is enorm mooi en waardevol, voor nu, maar ook voor later. Ik weet hoe leuk ik het vindt om fotoboeken door te kijken, die van mijzelf, maar zeker ook van anderen. En wat voor een fantastische verhalen erbij kan worden verteld. Hetgeen wat ik eigenlijk iedereen wil meegeven is: laat regelmatig herinneringen vastleggen! Ik doe niets liever dan dat en ik ben er trots op dat het mijn beroep is om mensen die herinneringen te geven. 


Ik ben dol op foto's maken met natuurlijk licht. Mijn favoriete fotomomentje is toch echt 's avonds, wanneer golden hour aanbreekt.


De reden dat ik fotografeer is simpelweg omdat het me een warm en dankbaar gevoel geeft wanneer ik weer nieuwe mensen kan ontmoeten en deze mag verblijden met een heel paar nieuwe foto's!

"Find something you love to do and you'll never have to work a day in your life."

—Harvey Mackay

Mijn liefde voor beeld begon al op jonge leeftijd. Ik ging aan de slag met een gratis programma wat op Adobe Photoshop leek en maakte met mijn eerste spiegelreflex camera welke ik van mijn oom mocht overnemen veel foto's van een vriendin. Door heel veel YouTube filmpjes te kijken heb ik de creatieve programma's van Adobe ontdekt en zo is het balletje eigenlijk gaan rollen. Op latere leeftijd, wanneer ik inmiddels student was en Ruimtelijke Vormgeving in Tilburg studeerde, was ik na schooltijd vaak achter mijn bureau te vinden. Bezig met het bewerken van portretten van vrienden en kennissen en het vinden van mijn eigen stijl. Ik besloot eind juni om meer in te zoomen op mijn uit de hand gelopen hobby. Ik stelde mijn fotografiekennis scherp en ging als fotografe in bijberoep aan de slag. En dat voelde echt juist.Over mijn fotobewerkingen


Sinds het begin van mijn fotografie carrière wist ik wat ik in gedachten had voor mijn bewerkingsstijl. Ik heb altijd van warme, dromerige foto's gehouden. Er is gewoon zo iets geweldigs aan het accentueren van de kleuren en textuur in foto's tijdens het bewerkingsproces. Ik kan niet wachten om je het proces met mij te laten ervaren.

Nu genoeg over mijzelf, wie ben jij?