top of page
Image 9

INFORMATIE

 tarieven & portfolio

Eline Spee Fotografie _ Newborn _ Sophie _ Noord-Brabant _ 20.jpg

NEWBORN

sessie

Bedankt voor je interesse in een newbornsessie. Voor mij is het vastleggen van de eerste paar dagen van een mensenleven de meest waardevolle en lonende baan waar een fotograaf van kan dromen. Mijn doel is om beelden te maken die tijdloos en betekenisvol zullen zijn, herinneringen aan uw dierbare momenten van op dat moment.

KLAAR OM TE INVESTEREN IN HARTVERWARMENDE FOTOGRAFIE?

Tarieven

NEWBORN

€180

WAT KRIJG IK?

~ 1 à 2 uur fotografie

~ Bij jullie thuis in de eigen omgeving 

~ Advies voor styling

~ Nabewerking met oog voor detail

~ 15 beelden in hoge kwaliteit (kies jouw eigen favorieten uit een persoonlijke online galerij)

Mogelijkheid tot aankoop extra beelden (€5,00 per stuk)

Aflevering binnen 2-4 weken
 

OPTIONEEL:


~ Galerij met 25 beelden (i.p.v. 15) +€45 extra

Als je de zwangerschap en de newbornsessie gelijktijdig boekt ontvang je €50 korting. De korting wordt verrekend met de prijs van de newbornshoot.

Let op: de tarieven zijn exclusief reiskosten van €0,35 per gereden kilometer.

Eline Spee Fotografie _  Meya _ Newborn _ Regio Noord-Brabant-47.jpg

Mijn kind is ouder dan 3 weken, kan ik nog een sessie boeken?

Ja absoluut. Voor baby's ouder dan 3 weken bied ik een aantal alternatieve pakketten aan. Kijk dan op de pagina 'Baby's'.

Wanneer is de beste tijd voor de newbornsessie?

In mijn ervaring werken newbornsessies het beste rond de 6 tot 14 dagen na de geboorte. Op deze leeftijd is je baby nog erg slaperig en flexibel waardoor we hij/zij veilig en comfortabel kunnen poseren in de mooie, dromerige, slaperige houdingen die zo populair zijn. De maximale leeftijd voor een newbornsessie is

3 weken oud, al zou ik dit alleen in uitzonderlijke omstandigheden aanraden.

Waar vindt de newbornsessie plaats?

Omdat ik niet over een studio beschik vindt de newbornsessie plaats bij jou thuis. Het liefst fotografeer ik het pasgeboren baby'tje met een zacht of licht outfitje aan in een lichte ruimte in jullie huis. Ook leg ik graag het babykamertje vast en fotografeer ik het liefst op jullie slaapkamer (meestal valt hier het meeste daglicht naar binnen). Denk daarom even goed na over het dekbed dat erop zit en aan de warmte (geen raam open, liefst een warme temperatuur). Draag zelf het liefst iets in lichte kleuren/wit tijdens de newbornshoot. Dit past goed bij het geheel. Heb je thuis nog een mooie gehaakte omslagdeken of iets anders dat je graag herinnerd wilt hebben? Leg dit dan gerust klaar dan gaan we samen aan de slag om er iets onvergetelijks van te maken!

Wanneer moet ik mijn
newbornsessie boeken?

De beste tijd om je newbornsessie te boeken is zodra je de uitgerekende datum weet. Ik zal een voorlopige datum in mijn agenda vastleggen en aanpassen als je thuiskomt met je nieuwe baby. Baby's kunnen tot twee weken te vroeg of te laat zijn, dus we hebben een beetje "speelruimte" nodig.

Hoe bereid ik me voor en wat dragen ik en mijn kindje bij deze sessie?

Het is fijn als jullie kleding op elkaar afgestemd is. Lichte of zachte kleuren doen het altijd goed op de foto. Je mag ervoor zorgen dat het in huis niet té fris is en dat de babykamer, slaapkamer en woonkamer geschikt zijn om vast te leggen. In deze kamers fotografeer ik graag. Het fotograferen doe ik met behulp van natuurlijk licht. Ik maak daarbij gebruik van de ruimtes die jullie huis biedt. Ik beschik over een heel aantal attributen zoals verschillende manden, dekentjes, hoofdbandjes. Het enigste wat jullie hoeven te doen is genieten!

Hoe lang duurt een newbornsessie?

Mijn newbornsessies duren meestal ongeveer 1,5 uur, hoewel ik indien nodig langer kan wachten. De ochtend is de beste tijd om te fotograferen wanneer baby's de neiging hebben slaperiger te zijn, in tegenstelling tot rond lunchtijd, wanneer ze meer onrustig kunnen zijn. Sommige sessies kunnen langer duren (bijvoorbeeld een tweeling of wanneer we een erg onrustige baby hebben). Om deze reden boek ik maar één sessie per dag. Omdat baby's onze stemming kunnen voelen, haast ik me nooit met de shoot, dus plan alsjeblieft niets anders op de dag. Geduld is de sleutel tot een geweldige newbornsessie. Het is immers een ervaring; uw tijd en ik wil dat u ervan geniet.

bottom of page