Eline Spee Fotografie _ Newborn _ Sophie _ Noord-Brabant _ 5.jpg

NEWBORN / BABY

gallery

Ze worden zo snel groot, daarom is het zo fijn om al die kleine details vast te leggen op foto.

Wil jij meer informatie over een newborn of over een baby sessie? Scroll naar beneden!


Ik raad je aan om al contact op te nemen tijdens de zwangerschap, zo kunnen we jullie wensen al eens rustig overlopen en hou ik een plekje vrij in mijn agenda om de newbornshoot te plannen tijdens de eerste levensweken van je kindje. Het liefst fotografeer ik de baby binnen 15-20 dagen. Binnen deze dagen zijn ze nog erg flexibel en slapen ze nog veel.

 

De duurtijd hangt af van een aantal factoren. En het is geen probleem als je kindje bijvoorbeeld net moet eten als je toekomt, of als hij/zij tijdens de sessie wilt eten of knuffelen bij je, dat is geen probleem. Hier wordt zeker voldoende tijd voor gemaakt. We volgen gewoon het ritme van hem/haar. Je baby'tje kan rustig slapen tijdens het maken van de foto's. Ik forceer niets en zo krijg je de mooiste beelden. De sessie kan omwille van die redenen dus soms iets langer duren. 

 

VÓÓR DE FOTOSESSIE

 

Eens je bevallen bent laat je me best zo snel mogelijk iets weten, zo kunnen we al eens kijken wanneer we de shoot kunnen laten doorgaan. Ook als je vroeger bevalt, laat het me dan zeker weten, dan bekijken we vanaf wanneer het het beste kan voor je kindje.

 

De newborn foto's fotografeer ik graag bij jullie thuis. Ik maak gebruik van natuurlijk licht en we nemen alle tijd die nodig is.

 

 

TIJDENS DE FOTOSESSIE

 

Het liefst fotografeer ik het pasgeboren baby'tje met een zacht of licht outfitje aan in een lichte ruimte in jullie huis. Ook leg ik graag het babykamertje vast en fotografeer ik het liefst op jullie slaapkamer (meestal valt hier het meeste daglicht naar binnen). Denk daarom even goed na over het dekbed dat erop zit en aan de warmte (geen raam open, liefst een warme temperatuur). Draag zelf het liefst iets in lichte kleuren/wit tijdens de newbornshoot. Dit past goed bij het geheel. Heb je thuis nog een mooie gehaakte omslagdeken of iets anders dat je graag herinnerd wilt hebben? Leg dit dan gerust klaar dan gaan we samen aan de slag om er iets onvergetelijks van te maken!

 

 


Vanaf 6 weken tot 1 jaar kan je een baby ssessie plannen. Dat kan bij jullie thuis als een lifestyle sessie of op een mooie locatie naar keuze. We spreken op voorhand af wat jullie wensen zijn voor deze shoot.

 

Mijn stijl van fotograferen is met natuurlijk licht, met natuurlijke materialen. Ik gebruik geen felle harde kleuren.

 


VÓÓR DE FOTOSESSIE

 

Babysessies vinden altijd bij jullie thuis plaats tenzij de baby al ouder is en zelfstandig kan zitten. We kunnen dan ook uitwijken naar een mooie (buiten) locatie. We gaan dan samen aan de slag om de mooiste foto’s te maken. Het is fijn als jullie kleding op elkaar afgestemd is. Lichte of zachte kleuren doen het altijd goed op de foto. Je mag ervoor zorgen dat het in huis niet té fris is en dat de babykamer, slaapkamer en woonkamer geschikt zijn om vast te leggen.

In deze kamers fotografeer ik graag. Het fotograferen doe ik met behulp van natuurlijk licht. Ik maak daarbij gebruik van de ruimtes die jullie huis biedt en van de materialen en attributen welke bij jullie aanwezig zijn. Het enigste wat jullie hoeven te doen is genieten!

NEWBORN (VÓÓR 6 WEKEN)

BABY (NA 6 WEKEN)