lionafotografie-09287.jpg

hey there!

IK BEN ELINE

Mijn hoofd zit vol ideeën en die creativiteit kan ik kwijt dankzij mijn job als grafisch vormgever en mijn bijberoep als fotograaf. Graag ga ik met jou mee op pad, naar buiten. Ik ben namelijk dol op foto's maken met natuurlijk licht. Mijn favoriete fotomomentje is toch echt wanneer golden hour aanbreekt.

 

Ik hou ervan om mensen te leren kennen en hun verhalen op mijn eigen manier vast te leggen. Dit is enorm mooi en waardevol, voor nu, maar ook voor later. Ik weet hoe leuk ik het vindt om fotoboeken door te kijken, die van mijzelf, maar zeker ook van anderen. En wat voor een fantastische verhalen erbij verteld kan worden. Hetgeen wat ik eigenlijk iedereen wil meegeven: laat regelmatig herinneringen vastleggen! Ik doe niets liever dan dat en ik ben er trots op dat het mijn bijberoep is om mensen die herinneringen te geven. 

I CAN'T IMAGINE DOING ANYTHING ELSE

Sinds het begin van mijn fotografie carrière wist ik wat ik in gedachten had voor mijn bewerkingsstijl. Ik heb altijd van warme, puur en authentieke, en een tikje dromerige foto's gehouden.

Er is gewoon zo iets geweldigs aan het accentueren van de kleuren en textuur in foto's tijdens het bewerkingsproces. Ik kan niet wachten om je het proces met mij te laten ervaren. 

I LOVE WORKING WITH PEOPLE WHO

find joy in the little things

We kletsen tussendoor en ik geef aanwijzingen en tips.

Natuurlijk mag er ook gelachen worden. Want het hoeft allemaal niet te stijfjes. 

Ik ben introvert én sociaal. Ik stel je graag op je gemak. 

tanya-trukyr-lOv_4YFTPwU-unsplash.jpg
IMG_4626.jpg

LEUKE WEETJES

FAVORIETE KOFFIE:

caramel latte macchiato

OP MIJN WENSLIJSTJE:

bohemianstijl fotosessie

EEN BOEK DIE IK NIET KAN NEERLEGGEN:

kiekeboe (Chris Mcgeorge)

BESTE SHOOT LOCATIE:

bloemenveld!