top of page
Branding foto's _ Studio YAS _ Met Delia Louise _ 7.jpg

hey there!

IK BEN ELINE

Ik ben introvert en sociaal en een échte bezige bij. Ik stel je graag op je gemak en samen maken we topresultaat!

JOUW PROFESSIONELE
FOTOGRAAF IN BIJBEROEP

Mijn liefde voor het maken van foto's werd aangewakkerd toen ik op m’n 15e mijn eerste spiegelreflexcamera kreeg. Na een tijdje moest mijn omgeving er ook aan geloven. Want wat bleek… ik deed eigenlijk niets liever dan mensen op de gevoelige plaat vastleggen.

Door mijn perfectionisme is fotografie heel lang een hobby gebleven, maar ben ik nu met trots al twee jaar in bijberoep. Dit was de beste beslissing van mijn leven. 

Deze business wordt gerund door mij, Eline Spee
23 jaren jong , verliefd op het vastleggen van verhalen.

IMG_4570.jpg

Ik hou ervan om mensen te leren kennen en hun verhalen op mijn eigen manier vast te leggen. Ik neem altijd ruim de tijd voor mijn shoots. Zelfs na de fotosessie ben ik soms nieuwsgieriger naar het resultaat dan mijn klanten zelf. Ik kan het niet laten om gelijk naar de beelden te kijken. In al mijn ongeduldigheid deel ik die preview dan ook graag snel met hen.

 

Het laten vastleggen van de tijd is enorm mooi en waardevol, voor nu, maar ook voor later. Hetgeen wat ik eigenlijk iedereen wil meegeven: laat regelmatig herinneringen vastleggen! Ik doe niets liever dan dat en ik ben er trots op dat het mijn bijberoep is om mensen die herinneringen te geven. 

Branding foto's _ Studio YAS _ Met Delia Louise _ 8.jpg
bottom of page