top of page
Branding foto's _ Studio YAS _ Met Delia Louise _ 21.jpg

EVEN VOORSTELLEN

Mijn verhaal

Branding foto's _ Studio YAS _ Met Delia Louise _ 7.jpg

hey there!

IK BEN ELINE

De 4e uit een gezin van 4 en geboren en getogen in Helmond. Mijn liefde voor het maken van foto's werd aangewakkerd toen ik op m’n 15e mijn eerste spiegelreflexcamera kreeg. Na de schooluren trok ik er de natuur mee in en legde haar vast in al haar kleuren en geuren. Na een tijdje moest mijn omgeving er ook aan geloven. Want wat bleek… ik deed eigenlijk niets liever dan mensen op de gevoelige plaat vastleggen. Liefst ergens in de natuur.

Enige tijd later studeerde ik voor Ruimtelijk Vormgever. Tussen mijn studie door was ik vaak in de weer met mijn camera en liet ik mijn creativiteit de vrije loop. Heerlijk vond ik dat! Maar op een gegeven moment besefte ik dat ik meer wilde dan mijn vriendinnen en kennissen fotograferen.

Ik besloot midden 2020 om meer in te zoomen op mijn uit de hand gelopen hobby. Ik stelde mijn fotografie kennis scherp en besloot om mij als onderneming in te schrijven. Ik heb een kleine onderneming! En dat voelde echt juist.

I CAN'T IMAGINE DOING ANYTHING ELSE

Ik heb altijd van warme, puur en authentieke, en een tikje dromerige foto's gehouden.

Er is gewoon zo iets geweldigs aan het accentueren van de kleuren en textuur in foto's tijdens het bewerkingsproces. Een warm en gezellig laagje, dat is mijn droomkader en mijn stijl. Ik hou absoluut niet van geposeerde foto’s. Ik probeer mensen altijd op hun gemak te stellen voor mijn lens en kader ze in een spontane en ongedwongen sfeer.

Ik hou ervan om mensen te leren kennen en hun verhalen op mijn eigen manier vast te leggen. Ik neem altijd ruim de tijd voor mijn shoots. Zelfs na de fotosessie ben ik soms nieuwsgieriger naar het resultaat dan mijn klanten zelf. Ik kan het niet laten om gelijk naar de beelden te kijken. In al mijn ongeduldigheid deel ik die preview dan ook graag snel met hen.

 

Het laten vastleggen van de tijd is enorm mooi en waardevol, voor nu, maar ook voor later. Hetgeen wat ik eigenlijk iedereen wil meegeven: laat regelmatig herinneringen vastleggen! Ik doe niets liever dan dat en ik ben er trots op dat het mijn bijberoep is om mensen die herinneringen te geven. 

Branding foto's _ Studio YAS _ Met Delia Louise _ 8.jpg

plezier vinden in kleine dingen

IK BEN DOL OP MENSEN DIE

Een van de meest belangrijke dingen tijdens een fotosessie is het maken van plezier! We kletsen tussendoor en ik geef aanwijzingen en tips. Natuurlijk mag er ook gelachen worden. Want het hoeft allemaal niet te stijfjes. Ik ben introvert én sociaal. Ik stel je graag op je gemak. Samen maken we topresultaat!

Branding foto's _ Studio YAS _ Met Delia Louise _ 1.jpg
tanya-trukyr-lOv_4YFTPwU-unsplash.jpg

LEUKE WEETJES

FAVORIETE KOFFIE:

caramel latte macchiato

OP MIJN WENSLIJSTJE:

 fotostudio in bohemian stijl

IK BEN DOL OP:

'Cozy evenings' met brandende kaarsjes

BESTE SHOOT LOCATIE:

bloemenveld

bottom of page