top of page
Image 9

INFORMATIE

 tarieven & portfolio

Eline Spee Fotografie _ Hoge Resolutie _ Zwangerschap _ Kelley _ Regio Brabant-25.jpg

ZWANGERSCHAP

sessie

Bedankt voor je interesse voor een zwangerschapssessie! De momenten voordat je mooie baby arriveert, is iets dat zo uniek en zo kostbaar is. Het is een ervaring die zo uniek is dat het gevierd moet worden terwijl je lichaam zijn wonderwerk doet. Zwangerschapsfotografie-sessies gaan echt over jou en leggen je vast terwijl je bloeit in het moederschap. Het blijft zo bijzonder.

Het is mijn taak als fotograaf om een ​​onvergetelijke en ontspannende ervaring te bieden en prachtige portretten te maken die jou en het wonder in jou vieren; en om dit te doen, streef ik er uiteindelijk naar om de liefde tussen jou en je ongeboren baby vast te leggen. We doen waar jij je prettig bij voelt. Niks moet en alles mag. Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met mij zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken! Tijdens de sessie komen al jouw wensen aan bod.

KLAAR OM TE INVESTEREN IN HARTVERWARMENDE FOTOGRAFIE?

Tarieven

ZWANGERSCHAP

€185

WAT KRIJG IK?

~ 1  uur fotografie

~ Op een mooie buitenlocatie in de natuur

~ Advies voor styling

~ Nabewerking met oog voor detail

~ 10 beelden in hoge kwaliteit (kies jouw eigen favorieten uit een persoonlijke online galerij)

Mogelijkheid tot aankoop extra beelden (€5,00 per stuk)

Aflevering binnen 2-4 weken
 

OPTIONEEL:


~ Galerij met 20 beelden (i.p.v. 10) +€45 extra

Als je de zwangerschap en de newbornsessie gelijktijdig boekt ontvang je €50 korting. De korting wordt verrekend met de prijs van de newbornshoot

Let op: de tarieven zijn exclusief reiskosten van €0,35 per gereden kilometer.

Eline Spee Fotografie _ Desiree _ Zwangerschap _ Regio Noord-Brabant _ 8.jpg

Wanneer moet ik mijn zwangerschapservaring boeken?

Ik raad meestal aan om een ​​zwangerschapssessie te boeken wanneer je 12 weken zwanger bent (of daarvoor natuurlijk). De sessie zal in plaats daarvan plaatsvinden tussen de 28 en 36 weken zwangerschap. Dit is zodat je buik mooi rond is, en zodat het plaats vindt vóór de laatste weken zwangerschap wanneer je je ongemakkelijker en vermoeider kunt voelen.

Hoe bereid ik me voor en wat draag ik op mijn zwangerschapssessie?

We bespreken ideeën over poseren, garderobe en stijl. Ik zal nauw met je samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw visie werkelijkheid wordt. 

Waar vindt de fotosessie plaats?

Ik fotograaf op buitenlocatie's of bij jou thuis. Ik zoek constant naar mooie, inspirerende buitenplekken om te fotograferen. Ondertussen ken ik er zo wel een aantal in de buurt van mijn woonplaats, Helmond. Maar als jij een mooie locatie bij jou in de buurt kent of je bent emotioneel verbonden aan een bepaalde plaats, dan kom ik met veel plezier tot daar! Twijfel dus zeker niet om jouw ideeën met mij te delen.

Wat gebeurt er na de sessie?

Na de fotoshoot begin ik met het uitselecteren en bewerken van alle foto's. Professionele retouchering van foto's is inbegrepen in uw sessie. Ik ben gespecialiseerd in de meest uitgebreide en gedetailleerde bewerking.

Ongeveer binnen 2 tot 4 weken ontvang je van mij een link naar de persoonlijke fotogalerij waar je al jouw favorieten kunt selecteren.

Hoe lang duurt een sessie?

Zwangerschapssessies duren meestal 1 tot 1,5 uur. In die tijd probeer ik verschillende poses en opstellingen te doen. Outfitwisselingen zijn mogelijk.

Ik maak desgewenst ook foto's met uw partner en andere kinderen. De sessies zijn nooit gehaast en ontworpen om een ​​ontspannende en stressvrije ervaring te zijn.

bottom of page